• TRANSMISSION TO-4 30
  • TRANSMISSION TO-4 30

TRANSMISSION TO-4 30

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Трансмисионно масло


TRANSMISSION TO-4 30 е висококачествен продукт, дело на една от най-известните и доказали се фирми на пазара. Продуктът е формулиран с висококачествени базови масла и специализирани добавки за изпълнение, за да отговори на изискванията на Caterpillar T0-4.

Той предлага изключителна устойчивост на окисляване и подобрява нивата на износване при триене и предавка в сравнение с предишните стандарти. Подходящ е за магистрални предавания, задвижващи влакове и хидравлични системи и се препоръчва за Caterpillar, Komatsu и друго извън пътно оборудване. Не се препоръчва като смазка на картера.

Ние от plama.bg ви го предлагаме на изключително изгодна и достъпна цена. Можете да го превърнете в своя собственост само с няколко клика върху бутона на мишката. Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да съжалявате за направения избор.

Икономичната опаковка на TRANSMISSION TO-4 30 ви осигурява дълъг период на ползване. В случай, че имате някакви конкретни въпроси или запитвания, то бихте могли да се свържете със служител от онлайн магазина ни. Ние ви предлагаме най-доброто, вие решавате дали да го закупите.