• TRANSMAX DEX III MULTIVEHICLE
  • TRANSMAX DEX III MULTIVEHICLE

TRANSMAX DEX III MULTIVEHICLE

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

трансмисионно масло, Allison C4/TES 389, Ford Mercon, GM Dexron IIIH, MAN 339 Z1/V1, MB 236.9, Voith H55.6335.xx, Volvo 97340/97341, ZF TE-ML 04D, 14A, 17C


Castrol Transmax Dex III Multivhicle е продукт, заслужаващ вниманието на потребителя. Преди да преминем към изтъкване на редицата му положителни свойства, то нека споделим с вас, че инвестицията в това масло ще бъде оправдана скоро, след като бъде извършена. Ние от plama.bg гарантираме в качеството на всеки един продукт, достигащ до вас, тъй като нашите специалисти извършват проверка на партидите, преди да бъдат изложени в онлайн магазина ни.

Какви са основните свойства на Castrol Transmax Dex III Multivhicle?

Продуктът е предназначен за в GM автоматични трансмисии за 2005 и Ford автоматични трансмисии, изградени между 1983 г. и 1996 г., където се изискват Dexron (II или III) или Mercon. Този продукт е одобрен за употреба в тежкотоварни трансмисии на Allison срещу TES 389. Той също така е одобрен за използване в широк спектър от европейски тежкотоварни автоматични трансмисии. Той може да се използва в някои силово-кормилни уредби.

Предимства:

  • Многобройните одобрения на производителите го правят подходящ за широко приложение;
  • Течността е специално е формулирана за висока термична стабилност и устойчивост на окисляване, която предпазва от образуването на депа и уплътняване на мазнините, удължаващи живота на компонентите и смазочните материали;
  • Оптимизираните характеристики на триене осигуряват плавно преместване и ефективен трансфер на мощност;
  • Индексът на висок вискозитет осигурява стабилен вискозитет в широк температурен диапазон за ефективна защита на трансмисиите и работата на силовите агрегати.

Ако искате да осигурите най-доброто на превозното си средство, то Castrol Transmax Dex III Multivhicle е вашият правилен избор.