• TRANSLUBE EXPERT 75W90

TRANSLUBE EXPERT 75W90

0 коментар(и)/

Производител: Motul

MOTUL TRANSLUBE EXPERT 85W90 трансмисионно масло за извънбордни двигатели


Високоефективно предавателно масло, специално разработено за смазване на скоростни кутии на двигатели: EVINRUDE, FORCE, JOHNSON, MARIMER, MERCURY, SEAGULL, SELVA, SUZUKI, TOHATSU, YAMAHA. Продуктът е специално проектиран за скоростни кутии на големи извънбордови двигатели, които работят с ударно натоварване при високи натоварвания и ниски скорости или при умерени товари и високи скорости.

Маслото TRANSLUBE EXPERT 75W90 бива подсилено с добавка за "екстремно налягане", за да осигури ефективна защита срещу износване, повишена устойчивост при високи температури и дълъг период на експлоатация. Продуктът е подсилен със синтетични базови компоненти, за да се увеличи стабилността на масления филм,  дори при най-екстремни условия на работа.

Притежава още високи смазочни свойства, които намаляват триенето и износването при високи температури.  Класът на вискозитета 90 осигурява висока устойчивост на масления филм при високи температури и високи натоварвания и намалява шума на зъбните колела.

Препоръки за употреба

Сменяемият интервал се избира според препоръките на производителя на оборудването и може да се променя според индивидуалните условия на работа. Препоръчваната подмяна е веднъж годишно. Ако имате някакви конкретни запитвания относно TRANSLUBE EXPERT 75W90, то не се колебайте да се свържете със специализираните служители от plama.bg. В готовност сме да отговорим на всяко ваше запитване, с цел разрешаване на казуса и постигане на максимално информиран и правилен избор.