• TOP TEC ATF 1600

TOP TEC ATF 1600

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

трансмисионно масло - TOP TEC ATF 1600, 1 л, 236.12 MB, 236.14 MB


TOP TEC ATF 1600 е автоматично трансмисионно масло от синтетична технология от последно поколение с изключително високи резерви. Продуктът предлага отлична устойчивост на стареене. Осигурява максимална скорост на предаване, както и оптимално поведение при триене и гарантира изключителна устойчивост на стареене.

Дори при най-тежки условия и при големи температурни колебания, маслото осигурява безупречно функциониране на хидравличните предавки. TOP TEC ATF 1600С е с подобрена формула за дълъг живот на предаване. Позволява изключително дълги интервали за смяна на маслото.

Разработено за последното генериране на 7-степенна автоматична скоростна кутия на Mercedes-Benz и съвместимо с всички по-стари 5-степенни автоматични скоростни кутии на Mercedes-Benz. Ние от plama.bg ви съветваме да спазвате всички инструкции за употреба, посочени от производителя.

Съществуват няколко основни причини, подтикващи ви да извършите покупка на продукта именно от нашия онлайн магазин. На първо място ви посочваме качеството, което не подлежи на коментар. Икономичната опаковка е подходящият начин за спестяване на не малко излишни средства.

Доверете се на plama.bg за покупката на TOP TEC ATF 1600 и ви гарантираме, че няма да съжалявате за направения избор.