• SX75W90 GL5 SEMIS
  • SX75W90 GL5 SEMIS

SX75W90 GL5 SEMIS

0 коментар(и)/

Производител: Comma

SX1L, полусинтетично трансмисионно масло 75W90, API GL5


Притежателите на модерни 5 и 6 – степенни скоростни кутии имат възможността да се сдобият с изключително висок клас полусинтетично трансмисионно масло, известно под наименованието SX75W90 GL5 SEMIS. Този продукт достига до вас със съдействието на Comma – един от най-утвърдените производители на пазара.

Ние от plama.bg имаме привилегията да зарадваме притежателите на превозни средство с този смазочен материал, който несъмнено ще подобри работата на автомобила, предпазвайки го от корозия и предотвратявайки образуването на пяна. Отличната защита против износване е нещо, на което се превръщате в свидетели почти веднага след приложението на маслото.

Защо да си закупим SX75W90 GL5 SEMIS?

Твърде разнообразни са причините, поради които клиентът решава да инвестира парите си именно в това полусинтетично масло за скоростни кутии и диференциали. Няма как на първо място да не посочим качеството на консуматива, което е на световно ниво. Освен това се предлага в икономична опаковка и на цена, която несъмнено би се вписала в предварително заделения от вас бюджет.

SX75W90 GL5 SEMIS е добрият избор за вашето превозно средство!