• SAE 80W

SAE 80W

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

трансмисионно масло за хипоидно предаване, SAE 80W, 1 л, API GL 5, MAN 342 Typ M1, MIL-L 2105 B, ZFTE-ML 17


Ние от plama.bg винаги сме в състояние да ви предложим най-качествените и доказали се трансмисионни масла, появявали се някога на пазара. Днес имаме удоволствието да добавим в почти неизчерпаемия си продуктов каталог SAE 80W. Уверяваме ви, че всяка една партида, включваща тази течност, бива стриктно проверявана, преди да достигне до вас.

SAE 80W – същност на продукта

Това е едно от най-предпочитаните минерални трансмисионни масла. В състояние са да ви осигурят стабилен смазочен филм, както и да намалят значително износването. Ще станете свидетели на стопроцентова защита от корозия. Продуктът е подходящ за трансмисии (особено ръчни трансмисии) и задвижващи оси с нормално до високо натоварване, за които се изисква трансмисионно масло API GL 4.

Когато избирате такъв клас продукти, спазвайте класа на вискозитета, определен от производителя на трансмисията. SAE 80W е част от всички маркови трансмисионни масла. Продуктът е напълно ефективен, когато се използва самостоятелно. Препоръчваме ви да се възползвате от това предложение, в случай че се стремите към максимално удължаване живота на превозните си средства.

Доверете се на plama.bg за покупката на SAE 80W и няма да останете разочаровани от взетото решение.