• MULTI CVTF
  • MULTI CVTF
  • MULTI CVTF

MULTI CVTF

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Transmission oil MULTI; BMW 83220136376; FORD MERCON C; FORD WSS-M2C928-A; HONDA 0826099905HE; HONDA 87009006; HONDA CVT-F; HONDA HMMF; HYUNDAI SP-III; MB 236.20; VW TL 52180; VW TL 52516


В случай, че се нуждаете от висококачествена течност,  на която да поверите отговорната задача да се грижи пълноценно за вашето превозно средство, то MULTI CVTF е идеалният продукт за вас. Ние от plama.bg прецизно селектирахме в тази категория всички наши предложения, така че да отговарят на потребителското търсене по брилянтен и безкомпромисен начин.

Какво представлява MULTI CVTF?

Трансмисионното масло е висококачествена течност, специално разработена за предавателна кутия с непрекъснато променливо предаване (CVT). Смазочният материал е подходящ за използване в широка гама от превозни средства, оборудвани с CVT скоростни кутии, използващи конструкция на верига / ролки или ремъци / ролки.

Препоръчва се още за автомобили от американските  производители на автомобили GM, FORD, CHRYSLER, както и за азиатските автомобилни производители HONDA, HYUNDAI, KIA, MITSUBISHI, NISSAN, SUBARU, TOYOTA или европейските автомобилни производители AUDI, BMW, CITROËN, MERCEDES, RENAULT.

Всеки от вас има възможността да се сдобие с това висококачествено масло бързо и лесно, само с няколко клика върху бутона на мишката. Предлагаме ви го в икономична опаковка и на цена, достъпна за масовия потребител. MULTI CVTF е всичко, от което се нуждае превозното ви средство!