• MOTYLGEAR 75W90
  • MOTYLGEAR 75W90
  • MOTYLGEAR 75W90
  • MOTYLGEAR 75W90

MOTYLGEAR 75W90

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Трансмисионно масло за ръчни трансмисии и хипоидни диференциали без ограничено приплъзване. 1 л. Стандарти: API GL 4+5


Нуждаете ли се от трансмисионна течност, която да предотврати износването на частите на автомобила ви? Ние от plama.bg ви предлагаме продукт, в който наистина си заслужава да инвестирате своите пари. MOTYLGEAR 75W90 е първокласна течност, дело на един от най-известните и доказали се производители в световен мащаб. Този смазочен материал се предлага в изгодна опаковка и на изключително ниска цена, от която да се възползвате още сега.

Основни характеристики на MOTYLGEAR 75W90

MOTYLGEAR 75W90 е смазка за по-добра устойчивост при висока температура и по-дълъг живот. Продуктът позволява използване при всички механични скоростни кутии, синхронизирани или не синхронизирани скоростни кутии, предавателни кутии / диференциални, предавателни кутии и хипоидни диференциали, без система с ограничено приплъзване, работещи при удари, тежки натоварвания и ниска скорост на въртене или умерени товари и висока скорост на въртене.  

Течността притежава много висока смазваща мощност, която намалява триенето и износването. SAE 90 клас при гореща температура, за да осигури изключителна устойчивост на маслен филм при гореща температура и / или да намали шума от предаването. Течността при ниска температура позволява по-лесно превключване на предавките, когато скоростната кутия е студена. Необходимо е по-малко усилие на скоростния лост за превключване на предавките.

MOTYLGEAR 75W90 е първокласен продукт, който съветваме да съхранявате на места, недостъпни за деца. Винаги дръжте капачката здраво затворена. Оставаме на линия, в случай че имате някакви конкретни въпроси и запитвания.