• MOTYLGEAR 75W80
  • MOTYLGEAR 75W80
  • MOTYLGEAR 75W80
  • MOTYLGEAR 75W80

MOTYLGEAR 75W80

0 коментар(и)/

Производител: Motul

transmission oil MOTYLGEAR 75W80 API GL-4; GL-5; MIL-L-2105D


MOTYLGEAR 75W80 е висококачествен продукт, отговарящ на най-високите стандарти за качество. Тази смазка е дело на един от най-наложилите и доказали се производители на пазара и в това бихте могли сами да се убедите. Освен това ние от plama.bg ви предлагаме продукта директно от производителя и той достига до вас на цена, изключително достъпна за масовия потребител.

Какво представлява MOTYLGEAR 75W80?

MOTYLGEAR 75W80 е смазка, предназначена за всички механични трансмисии, синхронизирани или несъвместими скоростни кутии, предавателни кутии / диференциални и трансмисионни скоростни кутии без система с ограничено приплъзване, работещи при удари, тежки натоварвания и ниска скорост на въртене или умерени товари и висока скорост на въртене.

Изключително високото смазване допринася за намаляване триенето и износването. Клас SAE 80 при висока температура намалява съпротивлението на предавката и разхода на гориво. Течността при ниска температура позволява по-лесно превключване на предавките, когато скоростната кутия е студена. Необходимо е по-малко усилие на скоростния лост за превключване на предавките, когато използвате MOTYLGEAR 75W80.

Ние от plama.bg препоръчваме този продукт на всеки разумен и съвременен притежател на превозно средство!