• MOBILUBE S 80W90 
  • MOBILUBE S 80W90 

MOBILUBE S 80W90 

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Gear Ойл 80W90 GL-4 / 5 SCANIA STO 01:00 MOBIL


MOBILUBE S 80W90 е смазочно масло за задвижване, конструирано така, че да осигурява отлично смазване за най-съвременните, тежкотоварни компоненти за ръчна трансмисия, използвани при автомобилите. Потенциалните ползи включват отлично преместване, добра течливост при ниски температури и задържане на вискозитет при висока температура. MOBILUBE S 80W90 осигурява ефективност на ниво API GL-4/5.

Основни характеристики на MOBILUBE S 80W90

Съвременната технология значително е подобрила възможностите на автомобилите по пътищата по отношение на натоварването, скоростта и контрола чрез конструкции за инконтиненция. Тези конструкции увеличават изискванията на компонентите и смазочните материали, за да осигурят по-високо ниво на производителност. При тежкотоварни приложения контролът на триенето, намаляването на износването, термичната стабилност, устойчивостта на срязване, инхибирането на ръждата и корозията и защитата на пломбите са характеристики, които трябва да бъдат оптимално балансирани, за да допринесат за дългия живот на предавката. MOBILUBE S 80W90 осигурява изключителна производителност както в съвременните, така и при по-старите модели.

Ние от plama.bg ви предлагаме маслото на цена, достъпна за масовия потребител. Избирайки да пазарувате от нашия онлайн магазин, то вие си осигурявате възможно най-високото качество консумативи за вашите превозни средства.