• MOBILFLUID 426 

MOBILFLUID 426 

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Transmission oil MOBILFLUID (208L) API GL-4; ALLISON C4; CASE MAT-3525; CASE MS 1204; CATERPILLAR TO-2; FORD ESN-M2C134-D; JOHN DEERE J20C; MASSEY FERGUSON MF1135; MASSEY FERGUSON MF1141; MASSEY FERGU


MOBILFLUID 426 е многофункционално смазочно масло за трактори с много висока производителност, конструирано така, че да отговаря или надвишава изискванията за трансмисиите и хидравличните течности. Разширената технология в Mobilfluid 426 е предназначена да оптимизира работата на селскостопанските и търговските трактори, работещи в широк спектър от условия.

Характеристики и основни предимства

MOBILFLUID 426 осигурява изключителна ефективност при днешните предавки на моторни влакове, задвижващи оси, съединители, зъбни колела и хидравлични системи. Смятаме, че това е продукт, готов да отговори на търсенето на една значителна част от потребителите в страната ни. Върху етикета, намиращ се на опаковката на консуматива, бихте могли да прочетете повече подробности, относно неговия състав, както и информация за дозировката.

Ние от plama.bg сме на ваше разположение, в случай, че имате някакви въпроси. В готовност сме да съдействаме, с цел разрешаването на казуса. Нашият онлайн магазин ви предоставя възможността да си закупите продукта на конкурентно ниска цена и в изключително икономична опаковка. Доверете ни се и няма да съжалявате за избора си. MOBILFLUID 426 е същински феномен, служещ за поддръжката на превозните средства.