• MOBILFLUID 424 

MOBILFLUID 424 

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

БГ OIL 208L .- HYDRAULI.SAE 10W30/GL-4 SAE80 MOBIL


MOBILFLUID 424 е многофункционално смазочно масло за трактори с много висока производителност, конструирано да изпълнява или надхвърля изискванията за трансмисиите и хидравличните течности. Разширената технология в Mobilfluid 424 е проектирана да оптимизира работата на селскостопанските и търговските трактори, работещи в широк спектър от условия и условия. MOBILFLUID 424 е съчетание от избрани базови масла и разширена добавка, за да осигури разнообразни качества на смазочни материали, изисквани при тежки приложения на селскостопански и строителни съоръжения.

Основни характеристики и предимства

Технологията от следващо поколение значително подобри възможностите за работа на тежкотоварното оборудване от гледна точка на натоварване, скорост, контрол и надеждност чрез иновативни конструкции на електромотор. Тези конструкции значително промениха и увеличиха изискванията на течностите на силовите влакове, за да осигурят по-високи нива на производителност и производителност, като същевременно намаляват оперативните разходи. MOBILFLUID 424 осигурява изключителна ефективност при днешните механизми за задвижване.

Закупувайки го от plama.bg, то вие може да сте сигурни в качеството на продукта. Предлагаме ви го в икономична опаковка и на цена, достъпна за масовия потребител.