MOBIL SHC 630 

  0 коментар(и)/

  Производител: Mobil

  MOBIL 630 трансмисионно масло


  Смазките от серията Mobil SHC 600 са изключителни мощни за предавки и лагери, предназначени да осигурят отлично обслужване по отношение на защитата на оборудването, живота на маслото и безпроблемната работа, което спомага за повишаване на производителността на клиентите.

  Тези научно проектирани масла са формулирани, като се използва най-новата патентована и патентована технология Mobil SHC, за да осигури изключителна и балансирана производителност при взискателни приложения при високи и ниски температури. Продуктите на Mobil SHC 600 притежават отлични нискотемпературни свойства, както и подобрена ефективност на освобождаване на въздуха при ниски нива на вискозитет. Тези продукти са устойчиви на механично срязване, дори при силно натоварени предавки и приложения с високо срязване, така че практически няма загуба на вискозитет.

  Ние от plama.bg ви предлагаме MOBIL SHC 630 в икономична опаковка и на цена, достъпна за масовия потребител. В случай, че имате някакви конкретни запитвания, по отношение на дозировката или предназначението на продукта, то нашите служители са в готовност да ви съдействат. Доверете ни се и ви гарантираме, че няма да съжалявате за извършения избор.