• MB 236.14 ATF

MB 236.14 ATF

0 коментар(и)/

Производител: Comma

Синтетично трансмисионно масло, 1 л, MB 236.14


Ние от plama.bg сме на мнение, че MB 236.14 ATF е перфектната поддръжка за вашето превозно средство. Що се отнася до качеството и неговата ефективност, то в състояние сме да ви ги гарантираме. Освен това смазочният материал е дело на световно доказал се производител, което също е гаранция за потребителя.

Основна характеристика на MB 236.14 ATF

Напълно синтетична течност за автоматична трансмисия. Формулиран от 7-скоростни скоростни кутии на Mercedes Benz. Отговаря на най-новите изисквания за триене, за да се осигури плавна смяна на предавките. Обратно съвместим с MB 236.10 и MB 236.12 - препоръчва се за много 5-степенни модели Mercedes Benz. Отлична защита при висок експлоатационен живот. Осигурява изключителна ефективност при ниски температури.

Съветваме да се консултирате със специализирано лице, в случай че имате някакви колебания, относно покупката на този продукт и съвместимостта му с вашето превозно средство. На всички останали въпроси, свързани със състав, начин на съхранение, метод на приложение и прочие, можете да се обърнете към специализираните служители от онлайн магазина ни plama.bg.