• HD 85W140

HD 85W140

0 коментар(и)/

Производител: Motul

минерално масло за скоростни кутии и задни оси, към всички скоростни кутии и задни оси, без разлика hypoidalnych заключване. Одобрения: API GL4/GL5, MIL-L-2105D...


Знаете ли, че колкото и добре да функционира вашето превозно средство, то в един момент ще бъде крайно належащо да се погрижите за поддръжката на отделните му части. Изборът на висококачествени продукти са от фундаментално значение за продължителността на експлоатационния период на автомобила ви. Затова ние от plama.bg съветваме своите клиенти никога да не се доверяват на случайни търговци, предлагащи им смазочни материали с неясен произход.

HD 85W140 е един от малкото продукти на пазара, които умело предотвратяват всякакви появили се нередности, свързани с частите на превозното средство. Трансмисионното масло е предназначено за скоростни кутии и задни оси. Специално се препоръчва, когато масло с вискозитет xxW-90 изиискван от производителя на скоростната кутия, не е достатъчно силно, за да се справи с много тежки натовавания и / или високи температури.

Стандарти:

  • API GL4 и GL5 / MIL-L-2105D.

Одобрения:

  • VOLVO 97310;
  • ZF TE-ML 05A/07A/08A/12A/16C/16D/17B.

HD 85W140 е всичко, от което се нуждае автомобилът ви, за да функционира сигурно и безпроблемно. Доверете ни се и сами ще се убедите в това.