• GEARBOX 80W90
  • GEARBOX 80W90

GEARBOX 80W90

0 коментар(и)/

Производител: Motul

100 099 - моторни масла, минерални, 80W-90, API GL-4/GL-5, MIL-L-2105D, подсилена молибден дисулфид, за автомобилни трансмисии и задния мост, без блокаж на диференциала (1л)


В търсене сте на възможно най-високия клас трансмисионно масло, но дълго време не успявате да го откриете на пазара? Ние от plama.bg ви предлагаме решение, което вярваме, че ще задоволи дори най-големите очаквания на потребителите. GEARBOX 80W90 е продукт, за който може да се каже твърде много, но ние ще изброим най-съществените му предимства и качества. Вярваме, че след като прочетете написаното по-долу сами ще можете да вземете решение дали да инвестирате парите си в покупката на този продукт.

Какво представлява GEARBOX 80W90?

Това е минерална смазка, подсилена с молибденов бисулфид, за да борави с тежки товари и да намали шума от преноса. Продуктът е подходящ за всички механични скоростни кутии, синхронизирани или не синхронизирани скоростни кутии, предавателни кутии / диференциални, предавателни кутии и хипоидни диференциали, без система с ограничено приплъзване, работещи при удари, тежки натоварвания и ниска скорост на въртене или умерени товари и висока скорост на въртене.

GEARBOX 80W90 притежава много висока смазваща мощност, като същевременно с това намалява триенето и износването. В състояние е да осигури отлична устойчивост на масления филм при висока температура.

GEARBOX 80W90 е смазочна течност, в която наистина си заслужава да инвестирате своите пари!