• GEAR COMP 75W140

GEAR COMP 75W140

0 коментар(и)/

Производител: Motul

101161 - 75W140 GEAR COMP - 100% синтетичен естер масло, специално предназначени за скоростни кутии в колата състезателни спортове: на състезания, REGATA, оф-роуд автомобили.


Нуждаете се от висококачествено трансмисионно масло, което да осигури по-дълъг живот на частите на превозното ви средство?! Предлагаме да разгледате внимателно предложенията в нашия онлайн магазин plama.bg, тъй като всяко от тях е внимателно и прецизно селектирано, с цел удовлетворяване търсенията на съвременния потребител.

GEAR COMP 75W140 е доказателство, че в категорията няма как да попаднете на продукти с неясен произход и ниско качество. Освен това ви предлагаме смазочния материал в икономична опаковка и на цена, изключително достъпна за масовия потребител.

Какво представлява GEAR COMP 75W140?

Продуктът е подходящ за всички хиподиференциални системи с ограничено приплъзване, предавателна кутия с интегриран диференциал с ограничен приплъзване, механична скоростна кутия, синхронизирани или несъвместими скоростни кутии, трансмисионни скоростни кутии, тежки натоварвания и ниска скорост на въртене или умерени товари и висока скорост на въртене.

GEAR COMP 75W140 притежава много висока смазочна мощност, която намалява триенето и износването. Течността при ниска температура позволява комфортно преместване на скоростите.

Покупката на този смазочен материал е възможно най-правилният ход за поддръжката на превозното ви средство.