• GEAR 300 LS 75W90
  • GEAR 300 LS 75W90

GEAR 300 LS 75W90

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Transmission oil GEAR 75W90 Limited slip (LS) API GL-5


Омръзнало ви е от всичките тези грешни избори, чиято инвестиция е възможно най-неоправданата?! Предлагаме ви да разгледате нашия онлайн магазин plama.bg и в частност този продукт, който днес представяме на вашето внимание. Преди да преминем към основните му характеристики, нека отбележим, че формулата, по която е създадено трансмисионното масло GEAR 300 LS 75W90, е меко казано гениална.

Какво представлява GEAR 300 LS 75W90?

Продуктът е създаден за трансмисията на високопроизводителни и състезателни автомобили, трансмисии на електрически превозни средства. Подходящо е още за всички хипоидни диференциали с ограничено приплъзване, скоростна кутия с интегриран диференциал с ограничено приплъзване, механична трансмисия, синхронизирани или не скоростна кутия, трансферна кутия, работеща при тежки натоварвания и ниски обороти или умерени натоварвания и високи обороти.

Разбира се, ако не сте напълно сигурни дали този продукт е правилният за вас, то бихте могли да се посъветваме със специализирано лице, което да ви консултира. Това, което ние можем да ви обещаем, е високото качество на маслото и ползите от него.

GEAR 300 LS 75W90 е перфектният избор за разумния съвременен притежател на превозно средство!