• EPX 90 AXLE
  • EPX 90 AXLE
  • EPX 90 AXLE

EPX 90 AXLE

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

минерално трансмисионно масло, SAE 90,, API GL 5, MB 235.0, MAN 342 M1


Трансмисионното масло EPX 90 AXLE е дело на един от най-утвърдените и доказали се производители на пазара. този продукт притежава редица свойства, които вярваме, че са наистина добра предпоставка да инвестирате парите си в покупката му. Ние от plama.bg ви гарантираме, че всяка една партида, която достига до нас, бива стриктно проверявана от специализиран екип. Така ние сме в състояние да осигурим възможно най-добър клас смазочни материали, спомагащи за добрата работа на превозните ви средства.

EPX 90 AXLE намира приложение при превозни средства MB и MAN и е одобрен от ZF за използване в редица селскостопански и строителни оси.

Castrol Axle EPX 90 е многофункционална осово течност, която може да се използва при диференциали, крайни задвижвания и други приложения, в автомобили и товарни автомобили, където се изисква работа на ниво API GL-5. Той е одобрен от Mercedes Benz, MAN и ZF за употреба в голямо разнообразие от приложения за товарни автомобили.

Основни предимства на EPX 90 AXLE

Продуктът е одобрен от редица европейски производители, което му позволява многостранна употреба. Тази течност има способност да издържа на изключително високи натоварвания, което води до удължаване живота на компонентите в превозното средство. Високата устойчивост на масления филм успява да осигури стопроцентова защита срещу износване и възможни удари между зъбите на зъбните колела. Отличната термична стабилност предпазва маслото от образуване на отлагания и сгъстяване, като по този начин удължава живота на компонентите и самия лубрикант.
Спецификации:

  • API GL-5;
  • MAN 342 M1;
  • MB-одобрение 235.0;
  • ZF TE-ML 16С, 17В, 19В, 21А.

Ние от plama.bg сме на мнение, че EPX 90 AXLE е в състояние да задоволи очакванията дори на най-претенциозните ни клиенти. Доверете ни се и ви обещаваме, че няма да съжалявате за избора си.