• EP85W140
  • EP85W140
  • EP85W140

EP85W140

0 коментар(и)/

Производител: Comma

Transmission oil MTF 85W140 API GL-5


Поддръжката на превозното средство е свързана с не малко грижи, внимание, време и, разбира се, покупката на висококачествени продукти. В онлайн магазина ни plama.bg сме селектирали изключително богато разнообразие от трансмисионни масла, които да ви бъдат под ръка във всеки един момент. Ние работим директно с производителите и това ни позволява да даваме гаранция за качеството на маслата, които сме поместили на страниците на plama.bg.

EP85W140 е продукт на новото време. В състава на тази течност са включени внимателно подбрани съставки, преминали през всякакви тествания. Можете да бъдете сигурни, че минералното масло ще рефлектира положително върху превозното ви средство. Преди да преминете към приложение, е важно да знаете дали точно този продукт е съвместим с модела автомобил, който управлявате.

Не се колебайте да се свържете с нас, в случай че имате някакви въпроси или запитвания. Отделът от опитни служители е на ваше разположение с цел разрешаването на най-сложните казуси.

COMMA GL-5 EP 85W-140 е минерално масло за механични скоростни кутии и диференциали. Спецификации: API GL-5. Изборът е изцяло във вашите ръце.