• EP75W80 PLUS
  • EP75W80 PLUS
  • EP75W80 PLUS

EP75W80 PLUS

0 коментар(и)/

Производител: Comma

Transmission oil MTF 75W80 API GL-3; GL-4; GL-5; EZL 848


EP75W80 PLUS е неизменна част от поддръжката на вашето превозно средство. Ние от plama.bg ви гарантираме за качеството на този продукт, тъй като всяка една партида преминава през стриктен контрол от страна на специализирани и обучени служители, преди да достигне до вас, потребителите.

Съветваме ви спокойно и без предразсъдъци да инвестирате парите си в покупката на смазочната течност, тъй като тя е в състояние завидно да подобри работата на автомобила ви. Преди да използвате продукта, то прочетете внимателно инструкциите, които производителят е посочил специално за вас. Не прибягвайте към приложение, в случай че имате известни съмнения, относно съвместимостта на EP75W80 PLUS с вашия модел превозно средство. В подобен случай че редно да се допитате до специализирано лице, което най-добре би ви насочило.

EP75W80 PLUS е минерално предачно масло, подходящо за автомобили с марка Пежо, Ситроен, ръчни скоростни кутии на Рено и други. Успява да осигури изключителна защита от корозия. Винаги съхранявайте продукта на места, където да не бъде пряко изложен на слънчева светлина. Ние от plama.bg оставаме на ваше разположение, ако се нуждаете от нас.