• DELVAC 1 LS 75W90

DELVAC 1 LS 75W90

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Transmission oil 75W90 API GL-5


DELVAC 1 LS 75W90 е предавателно масло. То е напълно синтетично смазочно масло с ограничено приплъзване, което е формулирано от синтетични базови масла и усъвършенствана добавъчна система. Продуктът е предназначен за използване при леки и тежки задвижвания, осигурява отлична носеща способност в осите и крайни задвижвания, при които се очаква екстремно налягане и шоково натоварване.

DELVAC 1 LS 75W90 осигурява изключителна термична и окислителна стабилност, висок вискозитет Индекс (VI), изключително ниска температура на течливост и ниска температура на течливост. Маслото е подходящо за употреба при пълнене с много хипоидни диференциални ограничения.

Какви са основните предимства на DELVAC 1 LS 75W90?

Днешната технология значително подобри възможностите за ефективност на тежкотоварните автомобилни съоръжения за натоварване, въртящ момент, скорост, контрол и надеждност чрез иновативни проекти за задвижване. Тези конструкции се променят и увеличават изискванията на течностите за задвижване, за да осигурят по-висока производителност, включително способност за ограничено приплъзване, повишена производителност и намалени експлоатационни разходи.

Крайните задвижвания с висока дебелина, контрол на триенето, защита от износване, термична стабилност, устойчивост на срязване, защита от ръжда и корозия и защита на пломбите са отличителни черти, които трябва да бъдат оптимално балансирани, за да осигурят удължен живот на гумата и уплътнението, въртящ момент за широк кръг от приложения. DELVAC 1 LS 75W90 е създаден, за да осигури изключителна производителност и ниски общи оперативни разходи, свързани с смазването, в много модерни крайни устройства с тежък режим на работа, които изискват възможности за ограничено приплъзване.

Ние от plama.bg ви го предлагаме на цена, достъпна за масовия потребител. Посетете онлайн магазина ни и ще останете очаровани от царящото тук разнообразие. DELVAC 1 LS 75W90 е продукт, в който си заслужава да инвестирате.