• CARTAGO EP 90
  • CARTAGO EP 90

CARTAGO EP 90

0 коментар(и)/

Производител: Repsol

Трансмисионно масло GL-5


Repsol Cartago EP 90 е смазочно масло с екстремно налягане, препоръчително за използване в задните диференциални / мостови транспортни средства или групите с хипоидна и спирална трансмисия. Също така подходящ за използване в скоростни кутии и други съоръжения, които работят при много тежки експлоатационни условия.

Repsol Cartago EP 90 – защо да го закупите от plama.bg

Причините,   поради които си заслужава да извършите покупката на този продукт от plama.bg, а не от който и да било друг търговски обект или онлайн магазин, са твърде много. На първо място е неговото качество. Уверяваме ви, че всяка една партида преминава през строг контрол, преди достигането й до потребителя. Ние работим единствено с доказали се производители и сътрудничеството ни с тях продължава години наред. Това е една от причините да ви предлагаме богатия асортимент от трансмисионни масла на цени, достъпни за вас, потребителите.

Доверете ни се и няма да съжалявате за избора си. Помнете, че Repsol Cartago EP 90 е всичко, от което се нуждае превозното ви средство, за да функционира по-дълго време.