• ATF MULTIVEHICLE 

ATF MULTIVEHICLE 

0 коментар(и)/

Производител: Castrol

синтетично масло за автоматични скоростни кутии, 1 л, JASO 1A (разработено за азиатски автомобили)


Всяко едно превозно средство се нуждае от добра поддръжка, за да ви служи вярно възможно най-дълъг период от време. Ние от plama.bg сме на мнение, че компромис с маслата не бива да се прави, тъй като тяхната функция е да укрепват добрата работа на автомобила. Ето защо ви предлагаме висококачествения смазочен материал Castrol ATF Multivhicle. Какво представлява той и за какво се използва ще разберете в редовете по-долу.

Castrol ATF Multivhicle – характеристики и свойства

Този продукт е предназнчен за автоматични скоростни кутии, които обикновено биват използвани в повечето японски леки автомобили и имат значително по-високи изисквания за ефективност срещу трясък, в съпоставка с европейските и американските проектирани автоматични трансмисии. Castrol ATF Multivhicle е бил предназначен да отговорят на нуждите на Японската организация по стандартизация в автомобилите (JASO 1A), която е призната от повечето японски производители на автомобили.

Основни предимства на продукта:

Castrol ATF Multivehicle се базира на най-новите високопроизводителни добавъчни технологии с висококачествени базови запаси, за да осигури:

  • Изключителна защита от високи температури, за да се устои ефективно на окисляването на течности (отлична стабилност на вискозитета);
  • Подобрена издръжливост на триене за гладка трансмисия за контрол на трептенето на трансмисията;
  • Превъзходна течност при ниска температура при преминаване в студено време.

Castrol ATF Multivhicle е продукт, в който наистина си заслужава да инвестирате своите пари.