• AQM
  • AQM

AQM

0 коментар(и)/

Производител: Comma

ATM, минерално трансмисионно масло, Dexron® II & IID


AQM е автоматичната трансмисионна течност е високоспециализирано масло, формулирано за специфични изисквания на трансмисии като клапанни операции, триещи спирачки и конвертори на въртящия момент, както и смазване на предавки. Проверката и поддържането на течността трябва да се извършва според указанията на производителя.

Автоматичната трансмисионна течност  AQM е минерална автоматична трансмисия, която се доставя в 1-литрова бутилка. Самата течност е одобрена за използване в автоматични трансмисии, конвертори на въртящ момент и система за силово кормилно управление. Освен че е подходящ за някои системи Dexron II & IID.

"Comma Oil and Chemicals" е основана през 1965 г. като базиран в Обединеното кралство независим "смесител" на петрол. Бързо утвърждавайки продуктите си като доставчик на двигателни масла от първо поколение на независима работна механика в Обединеното кралство, Comma скоро се разраства, за да се разпространява в повече от 40 други страни по света.

Ние от plama.bg ви предлагаме този продукт на изключително достъпна цена, от която да се възползвате. Доверете ни се и няма да съжалявате за избора си.