• AQF
  • AQF

AQF

0 коментар(и)/

Производител: Comma

ATF, минерално трансмисионно масло, Ford ESP-M2C-33F/G


Ако искате да подарите най-доброто за превозното си средство, то AQF е правилният избор за вас. Това трансмисионно масло съумява да сведе до минимум опасността от корозия, както и да предпази от образуването на пяна. Освен това притежава още редица свойства, с които можете да се запознаете като се свържете директно с наш служител от онлайн магазина ни plama.bg.

Защо да закупим AQF?

Причините, поради които хората решават да закупят даден продукт са няколко. На първо място биват подтикнати към извършване на инвестиция, заради нуждата от смазочен материал, който да подобри работата на превозното им средство. Освен това цената е вторият фактор, който няма как да остане на заден план. Стойността на продукта до известна степен предопределя и неговото търсене. Качеството несъмнено е третият фактор, който не подлежи на коментар.

Ние от plama.bg успяваме да ви предложим всичко това, поместено в един продукт, известен под наименованието AQF. Смазочната течност достига до вас в икономична опаковка и на цена, достъпна за масовия потребител. Доверете ни се и ви обещаваме, че няма да съжалявате за избора си.