• AQDCT TRANS FLUID
  • AQDCT TRANS FLUID
  • AQDCT TRANS FLUID

AQDCT TRANS FLUID

0 коментар(и)/

Производител: Comma

AQDCT, синтетично трансмисионно масло, 1 л, VW TL 521 82, BMW DCTF-1


AQDCT TRANS FLUID е висококачествено трансмисионно масло за DSG и DCT трансмисии, както с директно превключване, така и с двоен съединител. Подходящ за много автомобили, оборудвани с този тип скоростни кутии, сред които: Audi, BMW, Volkswagen, Seat, Skoda. AQDCT TRANS FLUID гарантира отлични свойства против износване и запазване, което се отразява положително върху работата на трансмисията, нейната издръжливост и гладкостта при превключване на предавките.

Защо да закупим AQDCT TRANS FLUID?

Преди да закупите този продукт, то ние от plama.bg съветваме да се допитате до специализирани лица, които да ви потвърдят, че е съвместим с вашето превозно средство. В случай, че имате известни колебания, то не правете прибързана инвестиция. Можете да се свържете с обслужващия ни персонал, ако имате някакви конкретни въпроси или запитвания.

Винаги съхранявайте опаковката на маслото далеч от деца и да не бъде изложена на пряка слънчева светлина. Уверете се, че капачката е добре затворена, за да не навлиза влага, въздух и да се стигне до изпарения.

AQDCT TRANS FLUID е трансмисионно масло, което знае как да се грижи за вашето превозно средство.