Трансмисионни масла

Ние от Плама вложихме неимоверни усилия, за да предложим на клиентите си най-доброто, от което техните превозни средства се нуждаят. В стремежа си да задоволим всяко потребителско желание, то ние създадохме богат сектор от продукти, предлагащи се на достъпни цени.

Вярваме, че заделеният от вас бюджет ще бъде достатъчен за покупката на някой от висококачествените трансмисионни масла, които са с ясен произход и дело на доказали се през годините марки.Онези от вас, които изпитват затруднение, по отношение, на избора на масло, биха могли да се свържат със служител, който внимателно ще ги изслуша, след което ще ги посъветва. Така гарантирате продължителна експлоатация на автомобила си.

Трансмисионни масла – какво представляват

Не малка част от клиентите не са наясно какво означава тази смес. За да бъдем максимално полезни, а вие добре информирани, то ще направим кратко описание. Продуктите са смес от базово масло и присадки с изключително качествени противоизносни и противозадирни свойства.

Освен това ви осигуряват безценна термоокислителна стабилност, която много други смеси от този клас не успяват да ви предложат.Маслото има една основна функция, състояща се в това да смазва по съвършен начин хипоидни зъбни предавки в механични и автоматични предавателни кутии на всякакви модели леки и товарни автомобили.

Разбира се, продуктите в този сектор, се разделят на няколко основни групи, според това какво е тяхното приложение. Най-ярко различимите са маслата за ръчни трансмисии и масла за автоматични трансмисии.Тъй като голяма част от клиентите ни проявяват любопитство, относно цвета на смесите за скоростни кутии и как най-лесно да ги различават от останалите, то ние се чувстваме отговорни да ги улесним. Помнете, че маслата за автоматични трансмисии е напълно различен от тези за ръчните.

Защо да изберем трансмисионно масло Плама?

Предимствата, които получавате, избирайки нашия онлайн магазин, са много на брой. Няма как да не споменем за разнообразието, което рядко присъства в асортимента на нашите конкуренти. Тук ще попаднете единствено на висок клас трансмисионни масла, които имат за цел да ви предложат най-доброто за любимото превозно средство.

Ценовият каталог изцяло отговаря на възможностите на средностатистическия гражданин.Служителите, които са в готовност да ви обслужат, са преминали предварително обучение, позволяващо им да отговорят на вашите запитвания и да ви бъдат полезни съветници.

Избирайки Плама вие допринасяте за удължаване експлоатационния живот на вашето МПС.