• Vexxol 5W30 LL III
  • Vexxol 5W30 LL III

Vexxol 5W30 LL III

0 коментар(и)/

Производител: Acedelko

Масло двигателноACEA C3; BMW LL-04; MB.229.51/229.31; VW 504.00/507.00 PORSCHE C30


Този продукт е един от онези, в които наистина си заслужава да инвестирате парите си. ние от plama.bg сме се погрижили за това до вас да достигат висок клас смазочни материали, подобряващи работата на двигателя на превозните ви средства. Работим директно с производителя и това ни дава правото да гарантираме в качеството на артикулите в тази категория.

Vexxol 5W30 LL III е двигателно масло, в състава на което са включени множество висококачествени добавки, спомагащи за перфектното смазване на двигателя, както и за предотвратяването на пяна. Няма да станете свидетели на натрупване на отлагания, които на свой ред са в готовност да влошат работата на двигателя. Продуктът е устойчив на високи температури.

Редица са причините, поради които си струва да инвестирате своите пари в Vexxol 5W30 LL III. Ако имате допълнителни въпроси или запитвания, то не се колебайте да се свържете с нас. В случай, че имате дори минимални съмнения, че маслото не е съвместимо с вашия автомобил, моля потърсете мнението на специалист в тази област.