• Vexxol 20W50 TRX
  • Vexxol 20W50 TRX

Vexxol 20W50 TRX

0 коментар(и)/

Производител: Vexxol

Масло двигателноACEA A3/B4-12; ACEA E7-12, API SN/SL/CI-4/CH-4/CF; MB 229.1/228.3; MAN M3275; Renault RLD-2; Volvo VDS-3; IVECO-PEGASO; DAF XF; Scania LDF; MACK EO-M+


Vexxol 20W50 TRX е един от продуктите в нашата категория, в които наистина си заслужава да инвестирате своите пари. Ние от plama.bg ви предлагаме този висококачествен смазочен материал в изключително изгодна опаковка и на цена, достъпна за масовия потребител. Работим директно с производителя и това ни дава правото да гарантираме в качеството на артикулите, селектирани в онлайн магазина.

Маслото притежава редица предимства, в които можете и сами да се убедите. Най-изявеното от тях е, че спомага за това да предпази двигателя от неприятни натрупвания, което на свой ред работи в посока за неговата отлична работа. В състава му присъстват куп висококачествени е внимателно подбрани добавки, които предотвратяват образуването на пяна и също така Vexxol 20W50 TRX притежава антикорозионни свойства.

Спокойно можете да инвестирате парите си в покупка на това масло и ви обещаваме, че няма да съжалявате. Ние от plama.bg знаем кое е най-доброто за превозните ви средства и ви го предлагаме тук и сега.