• Моторно Масло Жерина Супер Дизел
  • Моторно Масло Жерина Супер Дизел
  • Моторно Масло Жерина Супер Дизел
  • Моторно Масло Жерина Супер Дизел

Моторно Масло Жерина Супер Дизел

0 коментар(и)/

Производител: PlamaСпецификации на Жерина Супер Дизел

  • SAE 15W40, 20W40, 20W50;
  • APICF-4, ACEA-E2;
  • VOLVO VDS, MB 228.1, MAN 271.

Предимства на смазочните продукти Жерина Супер Дизел

Този вид моторни масла са предназначени за целогодишна употреба. Употребата на Жерина Супер Дизел носи редица предимства в работата на двигателя, върху който се използва.

Сред предимствата има такива, които трябва непременно да бъдат отбелязани, тъй като са решаващи за гладкото протичане на работния процес:

1. Целогодишна употреба

Важно за определянето на това дали използваното моторно масло е качествено, несъмнено е възможността да се използва през цялата година. Това е важен критерий, който е показателен за надеждността и свойствата на този продукт.

Обикновено, не всички масла покриват този критерий, като моторното масло Жерина Супер Дизел е сред най-добрите в това отношение. То осигурява оптимална работа както при изключително ниски температури през най-студените зимни дни, така и при условията на най-горещите летни дни.

2. Отлично смазващо покритие

Жерина Супер Дизел осигурява изключително високо качество на работата, предлагайки оптимално смазващо покритие. Още при започване на работния процес то се разнася по цялата подвижна част на двигателя, с което дава възможност за равномерно покритие на цялата повърхност и гарантира лека и безпроблемна работа.

3. Добри уплътняващи  и противоизносни свойства

Заедно с редица други свои предимства, качественото моторно масло позволява постигането на максимално добро сцепление между отделните части на двигателя, с което оптимизира неговата работа. Постигат се значително по-ниски нива на шум, а самата машина чувствително забавя процесите на стареене, на които тя нормално е подложена при своята ежедневна работа.

 

Жерина Супер Дизел – разработено и предназначено специално за смазване на високо натоварените дизелови двигатели на леки автомобили, автобуси, съвременни трактори, комбайни и друга селскостопанска техника, за които се препоръчват масла от експлоатационно ниво по API CF-4.