• Моторно Масло Емера Турбо Дизел
 • Моторно Масло Емера Турбо Дизел

Моторно Масло Емера Турбо Дизел

5 от базирано на 1 потребителски вот
1 коментар(и)/

Производител: PlamaСпецификация на Емера Турбо Дизел

 1. SAE 15W-40, SAE 20W50;
 2. ACEA E5/E7;
 3. MB 228.3, MAN-M3275;
 4. VOLVO VDS-2;
 5. API CH-4.

Емера Турбо Дизел - предимствата

Моторните масла от типа Емера Турбо Дизел са предназначени за целогодишна употреба, което ви позволява да ги използвате всеки сезон, без значение от атмосферните условия. Благодарение на редица иновации, които Плама реализира при създаването на този смазочен продукт, освен всички останали предимства, то той подпомага и удължаването на пробега посредством повишено ниво на ефективност.

Турбо Дизел е предназначено за смазване на свръхнатоварени турбодизелови двигатели на тежкотоварени камиони (TIR) с удължен пробег до 40 000км при технически изправен автомобил.

Избирайки Емера Турбо Дизел, вие получавате:

 • Сигурност при утежнени условия на експлоатация;
 • Отлични почистващи и противоизносни качества;
 • Устойчивост на различни температури;
 • Сигурност при оптимално триене;
 • Икономичност и ефективност.

 

Когато работните условия са тежки и поставят двигателя в крайно неблагоприятни и натоварени обстоятелства, моторното масло е от много голямо значение. То може да направи работата на двигателя чувствително по-лека, с което дори да се намали разхода за гориво.

За работата на всеки един двигател е от огромно значение чистотата и нивото на запрашеност на въздуха. При огромния брой на оборотите, които всеки един двигател прави, дори и най-малките частици, които евентуално биха попаднали в мотора, могат да предизвикат сериозни проблеми.

По тази причина е важно да се използват моторни масла, които да имат не само смазващи, но също така и известни почистващи свойства. Емера Турбо Дизел е точно един такъв продукт, който би могъл потенциално да увеличи продължителността на живота на всеки един мотор.

Моторното масло Емера Турбо Дизел може да се използва по всяко време от годината. То притежава сходни нива на оперативност, без значение от това в кой сезон го използвате.

Маслото може да бъде еднакво ефективно при много различни условия, където температурата варира в изключително широк диапазон. Нивата на оперативност не се отличават, независимо дали използвате маслото през най-студените или най-топли дни от годината.

При по-високи нива на триене, сигурността по време на работа на двигателя може да се понижи в известна степен. Това може да може да се компенсира единствено чрез намаляване триенето с помощта на висококачествен смазващ продукт, който да минимизира търкането между частите на механизма.

Не на последно място трябва да се отбележи и ефективността в работата на двигателя, която се определя отново на принципа на нивото на триене. Колкото повече е триенето, толкова по-голям е и съответно разходът на гориво.

Доверете се на Плама и гарантирайте идеални смазочни консумативи за своите машини и превозни средства!