• Моторно Масло Диона Супер Специал SAE 15W50
  • Моторно Масло Диона Супер Специал SAE 15W50
  • Моторно Масло Диона Супер Специал SAE 15W50
  • Моторно Масло Диона Супер Специал SAE 15W50

Моторно Масло Диона Супер Специал SAE 15W50

0 коментар(и)/

Производител: Plama

Минерално всесезонно масло с висока степен на ефективност при употреба на по-амортизирани машини и двигатели.


Спецификации на моторно масло Диона Супер Специал SAE 15W50

  • API SF/CD;
  • MIL-L-46152B;
  • SAE 15W50.

Срок на годност: 5 години от датата на опаковката.

Производител: Плама Ойлс ЕООД България

Описание на Диона Супер Специал

Диона Супер Специал - предназначено за смазване на бензинови двигатели с високо ниво на амортизация по отношение цилиндрово-бутална група, които се нуждаят от моторно масло с по-добри уплътняващи свойства. Този смазочен продукт, който се отличава с изключително високи качества и характеристики, позволяващи му да работи безотказно дори и при най-тежки условия.

Диона Супер Специал SAE 15W50 се препоръчва за използване при машини с бензинови двигатели, които са с по-износена и захабена цилиндрово-бутална група, като по този начин се удължава живота на машината, спестяват се средства от по-сериозен ремонт и покупка на нова техника, като в същото време се достига до на практика същите стойности на работа, каквито биха били достигнати при съвсем нова машина.

Къде се крие тайната на Диона Супер Специал SAE 15W50

Тайната на високото качество на работа на смазочното масло тип Диона Супер Специал SAE 15W50 е в това, че то притежава необичайно високи уплътняващи свойства. Такива са необходими винаги, когато се работи с по-стара и амортизирана техника, тъй като при нея липсва добро сцепление, а именно това гарантира този висококачествен продукт.

Когато около вас има мотор, който се нуждае от по-добро уплътнение, тогава със сигурност може да се говори за ограничен избор от продукти на пазара, тъй като повечето биха ви помогнали сравнително малко. С продукта на Плама - Диона Супер Специал SAE 15W50, обаче, ще постигнете крайният резултат, на който се надявате при това на съвсем приемлива цена.