• Моторно Масло Диона Супер 20W50
  • Моторно Масло Диона Супер 20W50

Моторно Масло Диона Супер 20W50

0 коментар(и)/

Производител: PlamaСпецификации на Диона Супер 20W50

  1. SAE 20W50
  2. APISF/CD
  3. MIL-L-46152B

Предимствa нa Диона Супер 20W50

Едно от най-големите предимства на това моторно масло 20W50 е фактът, че то е подходящо за целогодишна употреба при всякакви условия. Сред другите предимства на това масло са:

  • Отлични смазочни характеристики и стабилност;
  • Добри почистващи и анти амортизационни качества;
  • Висока устойчивост на динамични атмосферни влияния и температури;
  • Високо ниво на сигурност при оптимално триене.

1. Смазочни характеристи

Тези масла на отлични цени предлагат възможността за постигане на изключително високо качество при работата на двигателя, както и много висока степен на стабилност.

Това е от огромно значение когато говорим за работата на автомобил и за нивото на безопасност докато сме на пътя. 

 

2. По-дълъг експлоатационен живот

Всеки един двигател рано или късно се амортизира. Това, обаче, не означава, че захабяването му задължително става с една и съща скорост и за същото време.

Правилната грижа и поддръжка могат да удължат изключително много живота му и да ви оставят доста изненадани от голямата разлика. Именно Диона Супер 20W50 притежава едни от най-впечатляващите амортизационни качества въобще, като смаската не позволява задържането на дребни замърсители и частици.

 

3. Устойчивост на климатични амплитуди

Резките промени във времето оказват пагубно влияние върху всеки един двигател. Независимо колко добре е изработен, той в един момент непременно започва да усеща и да се затормозява от това.

Твърде високите и твърде ниските температури карат двигателя да изпитва затруднения при работа, като именно качественото моторно масло ще ви помогне да се справите с това.

 

4. Оптимално триене

Триенето може да предизвика инциденти ако не се минимизира възможно най-много. По тази причина трябва да се наложи ползването на редовна база на моторно масло с високо качество, което да предизвика оптимално добри нива на триене.

Важно е то да се използва правилно и да не се допуска недостатъчното ми количество при всеки един въртящ момент.

 

Разфасовките, в които се предлага Диона Супер 20W50 са от 1 литър, 5 литра, 18 литра, 210 литра, както и в наливни количество според изискванията на клиента. Диона Супер е подходящо за бензинови и дизелови двигатели, за които са предписани експлоатационни нива по API CD.

Възползвайте се от предложението на Плама и изберете този смазочен продукт, за да гарантирате дълъг живот и отлична екплоатация на машините си, при всякакви атмосферни условия!