• Моторно Масло Диона Супер 15W40
  • Моторно Масло Диона Супер 15W40
  • Моторно Масло Диона Супер 15W40
  • Моторно Масло Диона Супер 15W40

Моторно Масло Диона Супер 15W40

5 от базирано на 1 потребителски вот
1 коментар(и)/

Производител: PlamaСпецификации на Диона Супер 15W40

  1. SAE 15W40
  2. APISF/CD
  3. MIL-L-46152B

Сред предимствата на Супер 15W40 е и удобството, че този продукт може да се използва целогодишно за осигуряване перфектна работа при широк спектър дейности.

Диона Супер 15W40 - кога да го използваме

Това моторно масло е подходящо за употреба в редица случаи, изиксващи отлични характеристики. Най-често бива използвано в следните случаи:

1. За бензинови и дизелови двигатели, за които са предписани експлоатационни нива по API CD

Животът на дизеловите и бензинови двигатели не е съвсем фиксиран, като правилният избор на моторно масло може чувствително да увеличи продължителността на живота им.

 

2. При нужда от добра смазваща способност и стабилност

Когато използването на моторни масла с високо ниво на ефективност е от значение, Диона смазващо средство е от значение, Диона Супер 15W40 е най-доброто решение.

Този продукт позволява постигането на изключително високо качество на работа на двигателя докато сте на пътя, съчетано с изключително висока стабилност.

 

3. При използване на машините при широк температурен диапазон според различните сезони

Автомобилният двигател, както и всички други машини, имат нужда от масла, които да облекчат тяхната работа при различни метеорологични условия.

В редица случаи твърде високите или ниски температури правят работата на машините по-трудна, отколкото е предвидено при създаването на двигателя.

 

4. При нужда от повишена сигурност, в контекста на оптимално триене

В тези случаи машинното масло с високо ниво на ефективност спомага плавното протичане на работния процес на двигателя, при което той по-добре реагира на високите или ниски температури.

Недобрият избор на моторно масло може да създаде сериозни проблеми с двигателя.

 

Понякога прекомерното триене на двигателя може не само да го повреди, но то може да бъде и опасно ако сте на пътя. Това означава, че за постигането на оптимално триене трябва да се намери максимално добър продукт. Моторното масло несъмнено може да варира в широки граници, като изборът на Диона Супер 15W40 е отлична възможност за всякакви случаи.

Изберете българските моторни масла на Плама и се насладете на дълъг и гладък експлоатационен живот!