• Моторно Масло ДИОНА M16Д
  • Моторно Масло ДИОНА M16Д
  • Моторно Масло ДИОНА M16Д
  • Моторно Масло ДИОНА M16Д

Моторно Масло ДИОНА M16Д

0 коментар(и)/

Производител: Plama

ДИОНА M16Д SAE 40


Спецификации на Диона М16Д

  • SAE 40;
  • API CC.

Предимства при употреба на маслата Диона М16Д

Маслата Диона са предназначени за употреба при най-широко използване у нас среднонатоварени дизелови двигатели  със и без принудително пълнене. Могат да се използват  и при бензинови двигатели, в съответствие с изискванията към експлоатационния клас на маслото.

Препоръчват се в следните случаи: когато маслото е подложена на ускорено замърсяване от външни фактори-прах, агресивни пари и други, които налагат по честата му смяна; при голям разход поради течове или изгаряне на маслото.

Употреба на моторните масла Диона М16Д:

  • При смесен автопарк;
  • Идеално при високи нива на амортизация;
  • Едносезонно.

Средно натоварените дизелови двигатели са най-популярни и масови в нашата страна, като се срещат изключително широко във всички малки и големи градове. Те могат да се видят при много видове автомобили, като по тази причина именно моторните масла, които са създадени специално за тях, са най-широко разпространени. Моторното масло ДИОНА M16Д е точно такъв продукт и е подходящо за всякакъв тип автомобили.

Диона М16Д - идеален за съврeмнната градска среда с високо замърсяване

Съвременната градска среда и изложена на много високо замърсяване и дори най-чистите градове имат по-високи нива на запрашеност, особено ако в тях живеят повече хора. Това оказва изключително влияние върху работата на всеки един мотор, което, за щастие, може да се коригира от това, че съществуват качествени продукти, какъвто е Диона M16Д, с помощта на който може да се постигне възможно най-гладка работа.

Висок клас продукт, покриващ всички съвременни критерии.

Маслото е произведено в съответствие с най-високите критерии и изисквания на Европейския съюз, което го прави изключително чисто, щадящо и икономично.

Подходящ при амортизирани двигатели

Когато обстоятелствата ви налагат ползването на амортизиран двигател, който вече показва по-лоши параметри в резултат на дългогодишно и интензивно ползване, както и на ползване в неблагоприятна среда, моторното масло Диона M16Д може да компенсира ниското качество на работа на двигателя с изключителните си смазочни и уплътняващи свойства.