• Моторно Масло Диона М10Д
  • Моторно Масло Диона М10Д
  • Моторно Масло Диона М10Д

Моторно Масло Диона М10Д

5 от базирано на 1 потребителски вот
1 коментар(и)/

Производител: Plama

Високоефетивно М10Д масло Диона, подходящо за високи прахови замърсявания.


Спецификации на Масло Диона М10Д

  1. SAE20W, 30,40,50
  2. API CD/SE
  3. БДС 9785-89

Предимства при използването на Диона М10Д

Сред предимствата при нужда от М10Д масло е възможността за използване при смесен автопарк, който изисква универсално решение. Част от характеристиките на този продукт е фактът, че той е едносезонен.

Моторните масла "Диона" са предназначени за употреба при най-широко използваните у нас среднонатоварени дизелови двигатели с и без принудително пълнене. Тези смазочни продукти могат да се използват и при бензинови двигатели, в съответствие с изискванията към експлоатационния клас на маслото.

Диона М10 Д - кога да го използваме

Употребата на този тип смазочен продукт се препоръчва в някои случаи, когато е налична специфична употреба, включително:

  • В случаите, когато маслото е подложено на ускорено замърсяване от външни фактори като прах, агресивни пари и други, които налагат по честата му смяна;
  • В случай на повишен разход поради течове или изгаряне на маслото.

 

Диона М10Д е продукт с много широко приложение, който при всички положения ще ви остави доволни, без значение какви са вашите очаквания от него. То ще ви позволи ефективна и икономична експлоатация, което от своя страна ще се усети по чувствително по-ниския разход на средства. Икономията се дължи на качеството на продукта, което позволява използването му по-дълго време и в по-малки количества, в сравнение с други продукти.

То се препоръчва при работа, в която има по-висока замърсеност, тъй като продуктът не позволява на двигателя да се влияе при по-висока запрашеност. При нормални други условия, праховите частици във въздуха налагат по-честа смяна на маслото, но при този продукт това не е проблем. Освен това, Диона М10Д работи по-ефикасно от други масла и в условията на по-висока температура, като не допуска двигателят да прегрява прекалено в резултат от триене в условията на интензивна работа.

Моторното масло Диона М10Д позволява да се постигне по-дълъг живот на всеки един средностатистически дизелов двигател, което го прави изключително добра инвестиция в грижата и поддръжката на превозното средство. Освен това, продуктът позволява и доста по-добри условия за да може да се достигне до икономия на средства още при неговата покупка, което е резултат от възможната икономия от ползването на продукта.

Доверете се на Плама и опитайте серията масла Диона, за да гарантирате ефективната експлоатация на вашите машини.