• Mobil DELVAC CITYLOG M 5W30

Mobil DELVAC CITYLOG M 5W30

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Engine oil DELVAC (208L) 5W30 API SL; SM; ACEA C3; MB 229.31; MB 229.51; MB 229.52; VW 505.00; VW 505.01


Моторните масла, които ще откриете в този сектор, се отличават със своята ефективност, рефлектираща директно върху превозното ви средство. Mobil DELVAC CITYLOG M 5W30 е иновативен продукт, достигащ до вас, благодарение на една от най-утвърдените фирми в световен мащаб. Продуктът представлява синтетично моторно масло с ниско съдържание на пепел, което осигурява дълъг живот на двигателя и отлична защита на двигателя от утайки и износване.

Какви са основните предимства на Mobil DELVAC CITYLOG M 5W30?

Моторното масло осигурява отлично смазване на дизелови и бензинови двигатели, работещи при тежки условия на шофиране, характерни за градските пътища. Този продукт се препоръчва от ExxonMobil за европейски двигатели, които се използват в широка гама лекотоварни търговски автомобили като микробуси Mercedes или други микробуси, изискващи ACEA C3.

Характеристики на продукта

Mobil DELVAC CITYLOG M 5W30 е създаден от високоефективни базови масла и превъзходна балансирана добавъчна система, която осигурява оптимална производителност на двигателя в най-новите дизелови и бензинови двигатели, както и в по-старите модели: Той е напълно съвместим с повечето филтри за твърди частици и катализатор преобразуватели. Ние от plama.bg ви гарантираме, че инвестицията направена сега ще ви се отблагодари многократно в бъдеще.