• Mobil DELVAC CITYLOG F 5W30

Mobil DELVAC CITYLOG F 5W30

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Engine oil DELVAC 5W30 API SL; ACEA A1; A5; B1; B5; FORD WSS-M2C913-C; FORD WSS-M2C913-D


Ние от plama.bg се стремим към това винаги до вас да достигат висококачествени продукти, в които да инвестирате своите пари. Предлагаме на вниманието на потребителя Mobil DELVAC CITYLOG F 5W30. Синтетичното моторно масло, което осигурява дълъг живот на двигателя и отлична защита на двигателя от утайки и износване.

Продуктът се грижи за това да осигури отлично смазване на дизелови и бензинови двигатели, работещи при тежки условия на шофиране, характерни най-вече за градските. Този продукт се препоръчва от ExxonMobil за европейски двигатели за използване в широка гама лекотоварни търговски автомобили като Ford, но също и микробуси, изискващи да отговарят на изискванията на ACEA A1 / B1 или A5 / B5.

Основни характеристики и предимства

Mobil DELVAC CITYLOG F 5W30 е създаден от високоефективни базови масла и превъзходна балансирана добавъчна система, която осигурява оптимална производителност на двигателя в последните дизелови и бензинови двигатели, както и по-стари модели.

Ние от plama.bg ви препоръчваме Mobil DELVAC CITYLOG F 5W в изгодна опаковка и на цена, достъпна за вас. Покупката му е нещо, за което няма да съжалявате след време.