• Mobil DELVAC 1 SHC 5W40
  • Mobil DELVAC 1 SHC 5W40

Mobil DELVAC 1 SHC 5W40

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

Engine oil (208L) 5W40 API CE; CF; ACEA E4; MAN M 3277; MB 228.5; MTU CATEGORY/TYPE 3; VOLVO VDS-2


Mobil DELVAC 1 SHC 5W40 и изключително висок клас масло, което се препоръчва за турбозарядни и естествено аспирирани морски двигатели, работещи при тежки условия на ниска скорост и / или тежко натоварване. Това моторно масло се използва често в генераторите на палуби, двигателите на спасителните лодки и основните двигатели на пристанищните плавателни съдове и високоскоростните фериботи.

Маслото притежава изключителна термична и окислителна стабилност, което може да спомогне за чисти двигатели, а високият обем BN също допринася за увеличаване на интервалите за изтичане на масло.

Продуктът бива проектиран за подобряване на надеждността на оборудването, максималният живот на компонентите и минимизирането на разходите за експлоатация и поддръжка.

Основни характеристики на Mobil DELVAC 1 SHC 5W40:

  • Подобрена защита срещу износване при стартиране на двигателя при екстремни температури и в широк диапазон от други условия на работа;
  • Отлична защита срещу натрупване на утайки и лакове;
  • Добра устойчивост на корозия, подпомагаща дългия живот на критични и износващи се повърхности;
  • Удължени интервали на оттичане, които позволяват подобрена оперативна ефективност и по-ниска обща цена.

Ние от plama.bg сме се погрижили за това този продукт да достига до вас на изключително достъпна цена и в икономична опаковка, която да ви бъде от полза за дълго време.