• MOBIL DELVAC 1 5w40
  • MOBIL DELVAC 1 5w40
  • MOBIL DELVAC 1 5w40
  • MOBIL DELVAC 1 5w40

MOBIL DELVAC 1 5w40

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

синтетично масло.5W40 CH4/CG4/CF/SJ / бивш Delvac 1 SHC /


Mobil Delvac 1 5W-40 е напълно синтетично високопроизводително масло, което спомага за дългия живот на двигателя, като същевременно осигурява дренаж за модерни дизелови двигатели, работещи при тежки приложения. Delvac 1 5W-40 се представя отлично в съвременните двигатели с ниски емисии, включително хладилни агрегати, както и по-стари и добре поддържани двигатели. Маслото се препоръчва за използване в широка гама тежкотоварни приложения и експлоатационна среда, намиращи се в автомобилния транспорт и в отрасъла за добив на нефт, строителство и селско стопанство. Смазочният материал също отговаря на изискванията на спецификацията API SL за бензинови двигатели, използвани в смесени флоти.

Отличното представяне на Mobil Delvac 1 5W-40 е резултат от обширната съвместна разработка с основните производители на оборудване и прилагането на усъвършенствана смазочна технология. В резултат на това този продукт отговаря или надхвърля изискванията на някои от най-новите API, ACEA, JASO и глобалните индустриални спецификации за дизелови двигателни масла, както и изискванията на много големи американски, европейски и японски производители на двигатели.

Ние от plama.bg ви предлагаме този продукт в икономична опаковка и на изключително достъпна цена. Избирайки да си закупите Mobil Delvac 1 5W-40, то вие подарявате най-доброто на превозното си средство.