• Масло за Двутактови двигатели Дитакт Агро
  • Масло за Двутактови двигатели Дитакт Агро

Масло за Двутактови двигатели Дитакт Агро

5 от базирано на 2 потребителски вот
2 коментар(и)/

Производител: Plama

Полусинтетично двутактово моторно масло Дитакт Агро


Спецификации на двутактово масло Дитакт Агро 

  1. APITC+,
  2. JASO FC,
  3. Т.I.S.I 1040
  4. ISO EGC

Дитакт Агро е полусинтетично масло за двутактови двигатели, което ще ви изненада приятно с отличните си смазочни характеристики.

Това двутактово масло за двигатели е предназначено за смазване на различен двутактов инвентар включително:

  • Селскостопански мотокултиватори;
  • Ррезачки на дърва (Husqvarna, Stihl и други);
  • Моторни триони;
  • Храсторези;
  • Различни видове градинска техника.

 

Това масло е едно от най-подходящите решения за нуждите на селското стопанство по ред причини. Както, може би, ви е известно, селскостопанската техника винаги е подложена на изключително високо натоварване. Това налага да се използват по-мощни продукти с високо качество, които са осигурят и възможност за по-гладко и леко протичане на работния процес.

В този сектор има и още една характерна особеност, която се изразява в това, че повечето машини, независимо от тяхното предназначение, биват подложени на доста продължителни часове работа на ежедневна база. Високият интензитет несъмнено си казва своето, като с времето машините и съоръженията бързо започват да се амортизират.

Това е изключително неприятно, тъй като почти винаги, без изключение, говорим за продукти, които имат много висока себестойност и които се предлагат на изключително високи цени в търговската мрежа. Това ни навежда на мисълта, че трябва да положим максимални усилия за да сме сигурни, че ще запазим въпросната техника за възможно най-дълго време докато я използваме.

Това може да стане по различни начини, като маслото за двутактови двигатели Дитакт Агро е един от най-добрите възможни варианти. То съчетава вещества, които осигуряват възможно най-голяма лекота по време на работа, а това се изразява в лекото и плавно протичане на работния процес, което от своя страна не позволява да се достига твърде висока температура. Качественото масло има и още един плюс, а именно това, че се отделя по-малко пушек и неприятна миризма от селскостопанската техника по време на работа.

Дитакт Агро осигурява изключително ниски нива на дим, което го съпоставя с бездимите смазочни продукти. Това се постига чрез смесване на масло с бензин в съотношение 1:50, като по този начин се гарантира и удължен срок на експлоатация на оборудването.

Ако имате нужда от качество на добри цени, когато ви трябва масло за двутактови двигатели, не се колебайте да изпробвате Дитакт Агро на Плама!