• DELVAC XHP ESP 5W30

DELVAC XHP ESP 5W30

0 коментар(и)/

Производител: Acedelko

Engine oil 5W30 LOW SAPS; MB 228.61


DELVAC XHP ESP 5W30 е високоефективно дизелово масло, предназначено да осигури защита и икономия на гориво. Продуктът е предназначен за модерни, високоефективни двигатели с ниски емисии и висока горивна ефективност. Това моторно масло е специално проектирано да отговаря на най-новите изисквания на съвременните дизелови двигатели: MB-Approval 228.61. Потенциалът за икономия на гориво се основава на опита от сравняване на 5W-30 с 10W-40 и 15W-40.

Защо да инвестираме в покупка на DELVAC XHP ESP 5W30?

Клиентът сам решава в какъв продукт да инвестира своите пари. Ние от plama.bg години наред сме се доказвали, посредством високия клас смазочни материали, достигащи до вас. Ако имате някакви конкретни запитвания, то не се колебайте да се свържете с нас. Съветваме ви преди да използвате моторното масло да прочетете внимателно инструкциите, посочени върху етикета.

Винаги съхранявайте на места, недостъпни за деца. Уверете се, че капачката на опаковката е добре затворена, така че в нея да не попадат въздух или влага, променящи първоначалната структура на маслото. DELVAC XHP ESP 5W30 е средство, успяващо да защити двигателя от износване и повреда.