• DELVAC MX EXTRA 10W40
  • DELVAC MX EXTRA 10W40

DELVAC MX EXTRA 10W40

0 коментар(и)/

Производител: Mobil

полу синтетично масло MAN3275 VOLVO VDS 02.03 RLD CI-4,


Ние от plama.bg ви предлагаме продукти, които са тествани многократно и това ги превръща в едни от най-ефикасните средства за поддръжката на любимите ви превозни средства. В този сектор сме отделили място за DELVAC MX EXTRA 10W40. Смазочният материал осигурява отлично смазване на днешните дизелови и бензинови двигатели, работещи при тежки приложения, за да поддържат двигателите чисти и да осигурят тяхната дълга експлоатация. В резултат на това този продукт се препоръчва от ExxonMobil за европейски, японски и американски двигатели.

Продуктът  е създаден със съчетание от базови запаси и добавъчна система, които осигуряват здрава основа за устойчивост на окисляване, обработка на сажди и контрол на износването, допълнена с отлична защита от бутални отлагания. Характеристиките на вискозитет и многостранност осигуряват отлично помпане на маслото при ниски температури.

Защо да си закупите DELVAC MX EXTRA 10W40?

Висококачественото моторно масло е продукт, в който наистина си заслужава да инвестирате своите пари. Предлагаме ви го в икономична опаковка и на цена, достъпна за вас. В случай, че имате някакви колебания, то консултантите на plama.bg са в готовност да ви консултират и съветват, така че изборът ви да бъде правилен.