• OFF ROAD 10W40
  • OFF ROAD 10W40

OFF ROAD 10W40

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil 4T LIQUI MOLY OFF ROAD 10W40 1l SL JASO MA-2


Ако от скоро притежавате мотоциклет, вероятно едно от първите неща, които сте научили е, че трябва да отдавате голямо значение на всички продукти, които използвате в и върху машината. Сред най-важните е маслото за смазване, което прилагате.

Един топ продукт на производителя Liqui Moly

Производителят на масла Liqui Moly е сред най-добре познатите имена когато говорим за лубрикантни продукти за двигатели. Компанията създава различни видове масла, тъй като съобразява своите продукти с потребностите на различните видове двигатели и машини.

OFF ROAD 10W40 за максимум представяне

OFF ROAD 10W40 е един от продуктите на Liqui Moly, с които компанията  особено добре позната на пазара. Този продукт обещава да запази двигателя в оптимално добро състояние, при което да се постигне максимум представяне при минимално натоварване.

Какво предлага OFF ROAD 10W40

Този лубрикант е изключително ефективен когато използвате мотоциклета в OFF ROAD среда. Ако обичате да излизате в планината или въобще сред природата, той ще ви предложи необходимата защита на двигателя.

Неравните настилки винаги поставят машината под голямо натоварване и напрежение, с което това  един добър начин да се справите, без от пътешествието да страда скъпо струващата машина.

Намалено триене, оптимално добра температура и свойството да се самопочиства - това ви предлага OFF ROAD 10W40.