MOTO TRANSM.80W90

  0 коментар(и)/

  Производител: Repsol

  Трансмисионно масло за мотоциклети


  Производителят на моторни масла Repsol е компания с изключителна репутация, която е изградена за дълъг период от време. Несъмнено най-голямата реклама са доволните клиенти, а тук те са много.

  MOTO TRANSM.80W90 - топ продукт на супер цена

  MOTO TRANSM.80W90 е един от най-търсените продукти когато говорим за лубрикантни продукти за двигатели на мотоциклети. Той се създава на базата на широк спектър от съставки, всяка от които с различно значение.

  MOTO TRANSM.80W90 се предлага на пазара на супер цена, което е рядкост за масло с толкова високо качество. Инвестицията е особено важна от гледна точка и на това, че от качеството на моторното масло зависи и времето, за което машината ще може да се използва.

  Трансмисионно масло за по-дълъг живот на мотоциклета

  MOTO TRANSM.80W90 оказва изключително благоприятно влияние върху двигателя, като редуцира стареенето на машината. Амортизацията се намалява до възможния минимум, при което потенциално се постига значително по-продължителен експлоатационен период на двигателя.

  Маслото минимизира триенето, като по този начин дава възможност за много по-добро представяне на двигателя, без той да бъде натоварен съответно по какъвто и да било начин.