• LIM1523 5W FORK

LIM1523 5W FORK

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

0,5 L синтетично масло 5W LIGHT / LM


LIM1523 5W FORK е вид висококачествено моторно масло, което е създадено за да посрещне всички изисквания, които могат да се появят пред един мотоциклет. Благодарение на сложната си комбинация от базисни съставки, маслото проявява цял куп свойства и качества, които могат потенциално да доведат до по-дълъг живот на машината.

Един продукт на Liqui Moly

Производителят на двигателни масла Liqui Moly създава продукти, които могат да посрещнат нуждите на всеки един двигател. Сред маслата има и широк спектър от такива, които са създадени за да се използват за различни видове мотоциклети.

LIM1523 5W FORK е съответно един от тях, като благодарение на широкия спектър от двигатели, при които може да се ползва, то може да се квалифицира като универсално масло.

Супер цена за най-високото качество

Разфасовките на този продукт на Liqui Moly са от 0,5 литра. Това позволява да закупите от синтетичното масло количеството, от което наистина се нуждаете към момента. Освен това, по този начин можете да си позволите да дадете на своя мотоциклет най-високото възможно качество, без да харчите твърде много.