• Factory line 5W30
  • Factory line 5W30

Factory line 5W30

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло MOTUL 300 V 4T FACTORY LINE 5W30 100% синтетично.


Производител на този висококачествен продукт е компанията Motul. Тя е известна с това, че притежава изключителен опит в производството на смазочни продукти. Създава лубриканти както за леки, така и за тежкотоварни автомобили.

FACTORY LINE 5W30 - изпробвайте го за да видите разликата

Двигателните масла на компанията MOTUL са символ на високо качество. Особено популярни са лубрикантите за двигатели на мотоциклети. Те са създадени въз основа на сложна комбинация от съставки, всяка от които чувствително допринася за качеството на продукта по различен начин.

Един 100% синтетичен продукт

FACTORY LINE 5W30 е един напълно синтетичен продукт, което при машинните и двигателни масла е синоним на високо качество. Този тип лубриканти обикновено имат свойството да работят без да оставят каквито и да било отпадни продукти след себе си.

Освен това, те са напълно функционални в условията на много по-голям температурен диапазон. Без проблем могат да се използват при -30 или -40 градуса. От друга страна, при най-нетърпимите летни жеги синтетичните продукти помагат на двигателя да запази температурата на работа максимално приемлива и ниска.

Намалени нива на амортизация

Всеки един двигател старее и това не може да се спре. Въпреки това, използването на FACTORY LINE 5W30 може да намали тези процеси значително като намали триенето и облекчи работата на машината.