• ATV UTV EXPERT 10W40
  • ATV UTV EXPERT 10W40

ATV UTV EXPERT 10W40

0 коментар(и)/

Производител: Motul

Двигателно масло за АTV/UTV MOTUL ATV-UTV EXPERT 4T 10W40 Полусинтетично.


Ако за вас е важно да предложите на своето ATV най-доброто, което можете да си позволите, тук сте на точното място. ATV UTV EXPERT 10W40 е топ продукт, който гарантира, че ще дадете на двигателя на скъпата машина най-доброто, което може да се купи с пари. При това цената е повече от добра.

Производител с опит

Производителят на моторни масла Motul има богат опит в производството на продукти от най-висок клас. Качеството и параметрите на маслата под това име могат да се похвалят с това, че са в състояние да посрещнат най-високите очаквания, дори и когато говорим за най-придирчивите потребители.

ATV UTV EXPERT 10W40

Двигателното масло трябва да се подбира внимателно, защото от него зависи продължителността на живота на двигателя, както и това дали ще се запази в добро състояние за по-дълъг период от време.

ATV UTV EXPERT 10W40 е 100% синтетичен продукт. Това е много голямо предимство, тъй като синтетичните масла работят по-чисто. От тяхната дейност остават по-малко или никакви отпадни материали. Това от своя страна води до по-ниски нива на амортизация, както и на по-добро представяне от страна на самата машина.

Двигателят ще изпълнява своята работа по-добре от всякога, но това няма по никакъв начин да натовари или амортизира машината. По този начин се постига по-дълга продължителност на живота, но в условията на по-висока производителност.