•  4T Street 15W50

 4T Street 15W50

0 коментар(и)/

Производител: Liqui Moly

Engine oil (PL) 4T LIQUI MOLY Street 15W50 1l SL JASO MA-2


Ако притежавате мотоциклет и трябва да изберете най-добрите смазочни масла за двигатели, компанията производител на лубрикантни продукти Liqui Moly може да ви представи изключително добро решение на проблема. Със задълбочените си познания в областта на двигателите, тя бива сред най-предпочитаните имена когато говорим за покупка на този тип продукти.

Какво масло да изберем за мотоциклета

4T Street 15W50 е един от най-качествените продукти от типа на маслата за мотоциклетни двигатели на пазара. Производителят Liqui Moly създава този вид машинно масло на базата на изключително сериозни и задълбочени познания в областта на двигателите, с което бързо се превръща в лидер на пазара.

4T Street 15W50 - по-дълга експлоатация на машината

4T Street 15W50 предлага възможността значително да удължите експлоатационния период на машината, тъй като значително забавя естествените процеси на стареене. Всеки двигател постепенно се амортизира и губи от първоначалните си качества, но с подходящия избор на масло това може да се забави значително във времето.

Как помага

4T Street 15W50 помага като значително забавя процесите на стареене чрез намаляване на триенето. Това е основният източник на звук и освен това е водещ фактор, който съкращава живота на машината.